Usein kysyttyä

1. Voiko Ergo-DigiStick kahvalla ohjata etukuormaimen lisätoimintoja kuten valintaventtiiliä (6-tien venttiiliä) ja työkalun lukitusta?

Vakio Ergo-DigiStick kahvan toiminnoilla ja ohjauskaapelilla voi ohjata normaalin kahden etukuormaimen tarvitsevan käyttölohkon lisäksi kolmatta ”propolohkoa” ja yhtä vaihtoventtiiliä releen avulla. Vaihtoehtoisesti voi kolmatta lohkoa (karaa) ohjaavaa peukalorullaa käyttää yhden tai kahden vaihtoventtiilin ohjaamiseen (releen kautta). Tyypillistä on, että työkalun lukitusta ohjataan B nappulalla, joka on kahvaan upotettuna suojassa tahattomilta painalluksilta. Jos halutaan ohjata neljää lohkoa (karaa), 3 propoa ja 1 on-off, tulee kellunta asennon virta kytkeä erillisellä kytkimellä, jolloin ohjauskaapelin A liitin käytetään B liittimen ohella neljännen lohkon ohjaamiseen.

HUOM. Tämä edellyttää Ergo-DigiStick kahvan ”metsäkuormain” ohjelman valitsemista. Vaihtaaksesi ohjelmaa ota yhteyttä valmistajaan.

Katso ohje releen käyttämisestä.

Tutustu myös mahdollisuuteen lisänappuloiden käyttöön. Enimmillään voidaan yhdellä kahvalla ohjata 7- karaista ohjausventtiiliä joista 3 kpl ”propoa” ja 4 kpl on-off.